EmailTwitterFacebookLinkedIn

Coach

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

Ter versterking van ons team zijn wij voor onze organisatie per direct op zoek naar een gedreven en ervaren:

Coach

24 uur per week

 

Dat is interessant! Kan je meer vertellen over deze functie?
Gebiedsleidinggevenden sturen en ondersteunen vanuit het jaarplan en het professionaliseringsprogramma de doorontwikkeling van individuen en teams. Veerkrachtig vooruit is daarbij het leidend thema. Jij levert daar jouw bijdrage aan. De coach die we zoeken helpt ons binnen teams verder te bouwen aan waardevolle zorg. Je coacht medewerkers, individueel en als onderdeel van een team, in hun eigen en gezamenlijke zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Als coach heb je oog voor individuele kwaliteiten en posities in het team van onze medewerkers. Daarnaast heb je oog voor de dynamiek en voor de sterke punten die helpend zijn en gestimuleerd moeten worden. Je past interventies toe, afgestemd op de fase van teamontwikkeling en vervult hierbij verschillende rollen van sturen, instrueren, controleren tot begeleiden, ondersteunen en inspireren. Je ondersteunt de teams bij het opstellen van verbeterplannen, analyseert succesfactoren en knelpunten in de transitie naar zelfstandige teams en adviseert hierover binnen de organisatie. Tevens draag je gezamenlijk met de twee collega coaches zorg voor de kwaliteit van de interne dienstverlening op het gebied van coaching, zorgt voor kennisdeling en brengt het effect van coaching binnen de organisatie in kaart. Kortom, wij zoeken een coach die vanuit een positieve, reflecterende en spiegelende manier medewerkers meeneemt in hoe onze zorg nog meer van waarde kan zijn: voor onze cliënten, voor onze medewerkers en voor onze omgeving. 

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te gaan als Coach?
Je hebt een HBO-werk- en denkniveau, aangevuld met kennis op het gebied van coaching. Zo nodig worden je kennis en vaardigheden aangevuld met een passend leertraject. Tevens heb je kennis van en ervaring met het primaire proces in de zorg, veranderprocessen en teamprocessen. Deze kennis houd je zelf bij. Initiatief, vindingrijkheid en inzicht zijn vereist voor het op individueel en groepsniveau coachen van teams, waarbij interventies worden toegepast op basis van signalen en eigen waarnemingen. Inhoudelijk is terugval mogelijk op collega teamcoaches. Organisatorisch is terugval mogelijk op de gebiedsleidinggevende.   

Sociale vaardigheden zoals tact, luisteren, motiveren en stimuleren zijn vereist bij het coachen van en feedback geven aan medewerkers en teams in het proces tot zelfstandigheid, waarbij gestimuleerd wordt dat oplossingen vanuit het team komen. Daarnaast zijn overtuigingskracht en het overbruggen van tegenstellingen vereist bij het adviseren binnen de organisatie omtrent gesignaleerde (structurele) knelpunten.  

En als ik aan het werk ga als Coach, wat mag ik dan verwachten?
Wij bieden jou een dynamische, uitdagende functie binnen een mooie, groeiende en unieke organisatie waar jij je verder kan ontwikkelen. Uiteraard bieden we een goed geregeld arbeidsvoorwaardelijk pakket van o.a. salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens CAO VVT. De arbeidsovereenkomst word je aangeboden voor 2 jaar. De functie is volgens FWG ingeschaald in schaal 60. 

Herken jij je in onze missie en past het coachen van medewerkers on the job bij jou, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren op deze mooie functie via onderstaande knop!  

Wie weet verwelkomen we jou binnenkort als coach binnen de NNCZ ! 

Vacaturekenmerken

Contactpersoon vacature