EmailTwitterFacebookLinkedIn

Coördinator (dag) activiteiten

De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc. We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde! De dorpszorgcoöperatie Noordbroek Mit Mekoar en de NNCZ zijn voor het dorp Noordbroek e.o. op zoek naar een enthousiaste professional die zich gaat bezig houden met de begeleiding van mensen die ondersteuning nodig hebben bij contact, daginvulling, zinvol bezig zijn etc. Activiteiten die anders zijn dan in een traditionele dagbesteding en passen bij de diverse wensen en mogelijkheden van meerdere doelgroepen. 

Klinkt dat interessant? Dan ben jij wellicht onze: 

Coördinator (dag)activiteiten

16 uur

In deze nieuwe functie staat deskundigheid op het gebied van (groeps)begeleiding, welzijn en innovatieve dagbesteding centraal. Durf jij buiten de gebruikelijke kaders te denken, barst je van de nieuwe ideeën en vind je het leuk om je kennis en ervaring in te zetten om zinvolle activiteiten voor inwoners uit het dorp te organiseren, dan zoeken we jou!

Dat is interessant! Kan je meer vertellen over deze functie?
In deze functie geef je uitvoering aan de organisatie en uitvoering van een nieuwe vorm van dagbesteding vanuit de behoefte en wensen van de verschillende dorpsbewoners. Alle doelgroepen en leeftijdscategorieën komen samen voor activiteiten in ons ontmoetingscentrum binnen Woonzorgcentrum Gockingaheem. Samen met dorpscoöperatie, dorpsbewoners, vrijwilligers en andere partijen die actief zijn in het dorp, organiseer je diverse activiteiten die bijdragen aan sociale binding, participatie en betekenisvol bezig zijn. Je coacht je collega’s en vrijwilligers in de planning en uitvoering van de dag activiteiten. Je vergroot zichtbaar de betrokkenheid van vrijwilligers en medewerkers bij het welzijn van de participanten aan deze activiteiten. In deze functie draag je de bedoeling van deze innovatieve vorm van dagbesteding uit evenals de visie, missie en kernwaarden van de NNCZ: Samen, Verbinden, Kracht, Waardevol en Dichtbij uit én ben je in staat collega’s hierin te coachen.

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te gaan als Coördinator (dag)activiteiten?
Allereerst heb jij minimaal een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld  in de richting van sociaal -of agogisch werk en meerdere jaren werkervaring bij het opstarten en coördineren van activiteiten en- of nieuwe (burger)initiatieven. Jij hebt affiniteit met -en actuele kennis van de (ouderen) zorg in de volle breedte en hebt kennis en vaardigheden op het terrein van coaching. Jij bent in staat het zelf reflecterende en zelfsturende vermogen van collega’s optimaal te stimuleren en kan oplossingsgericht acteren op meerdere domeinen tegelijk zoals; wonen, welzijn en (complexe) zorg. Je beweegt je gemakkelijk in het dorp Noordbroek en tussen de dorpsbewoners. Verder beschik jij over een aanstekelijk enthousiasme, bent creatief en resultaatgericht. Dat je een netwerker pur sang bent die zorgt voor verbinden van mensen en oog heeft voor wensen en behoeften van diverse mensen spreekt voor zich. Wanneer je ook nog  het verschil kunt maken door deze wensen en behoeften te vertalen naar een prachtig aanbod van vernieuwende activiteiten, nodigen we jou van harte uit te solliciteren.

En als ik aan het werk ga als Coördinator (dag)activiteiten, wat mag ik dan verwachten?
Wij bieden jou een dynamische, uitdagende functie binnen een mooie, groeiende en unieke organisatie waar jij je verder kan ontwikkelen. Uiteraard inclusief een goed geregeld arbeidsvoorwaardelijk pakket van o.a. salaris, pensioenregeling, reiskosten en vakantiedagen volgens de cao VVT. De arbeidsovereenkomst wordt je aangeboden voor onbepaalde tijd en de functie is volgens FWG ingeschaald in schaal 40.

En mocht ik nog vragen hebben, waar kan ik dan terecht?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anita Schuiten(regisseur informele en formele zorg) op telefoonnummer 06-29447869 of via mail naar: anita.schuiten@nncz.nl. Je mag je natuurlijk ook altijd wenden tot de afdeling HR op telefoonnummer 0528-200208.

Direct solliciteren? Dat kan via onderstaande "solliciteren" knop!

Vacaturekenmerken

Contactpersoon vacature